sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat prins în flagrant pentru trafic de droguri

Încerca să vândă substanțele pe o stradă din Craiova

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, alături de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au realizat o acțiune coordonată care a dus la prinderea în flagrant a unui bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prins de un echipaj de jandarmi pe o stradă din Craiova în timp ce încerca să vândă două doze de cocaină.

În urma perchezițiilor efectuate, autoritățile au descoperit alte trei doze de cocaină, pregătite pentru comercializare, asupra aceluiași individ. După capturarea bărbatului, procurorii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore pe data de 28 iulie 2024, iar pe 29 iulie 2024, Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și a fost susținută de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Autoritățile continuă cercetările pentru a documenta întreaga rețea de trafic de droguri și pentru a preveni alte activități infracționale similare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica