sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru îl vrea pe Gică Hagi selecționer: „Nu va defavoriza niciodată echipa națională”

Mihai Rotaru crede că cel mai potrivit antrenor pentru a prelua echipa naționala a României este Gică Hagi. Patronul de la CSU Craiova spune că „Regele” este atât de atașat de prima reprezentativă încât nici nu ar fi nevoie să renunțe la postul de conducere de la Farul, pentru că nu ar putea pune niciodată pe primul loc bunăstarea echipei Farul, provocând răul naționalei.

Gică Hagi iubește România și va face tot posibilul ca România să ajungă mai departe. Pe cine credeți că ar aduce Gică Hagi? Gică Hagi este o opțiune foarte bună, la fel ca Mutu, ca Rădoi, ca Răzvan Lucescu, ca Mircea Lucescu, ca Boloni. Cred că Hagi nu va defavoriza niciodată echipa națională pentru echipa de club. El nu face rabat, nu cred că vor fi interferențe. În momentul acesta nu cred că Costel Gâlcă e o opțiune pentru FRF”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Dacă negocierile dintre FRF și Gică Hagi nu vor avansa, iar Răzvan Burleanu nu va reuși să îl convingă pe antrenor să preia echipa națională, pe lista Federației sunt tehnicieni precum Boloni, Adi Mutu sau Mirel Rădoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica