sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă are mare încredere în elevii lui: „Vrem să ne batem la titlu”

Costel Gâlcă nu a fost tocmai mulțumit de tot ceea ce s-a întâmplat pe teren în meciul cu CFR Cluj, câștigat de CSU Craiova cu scorul de 2-0, în Gruia. Antrenorul alb-albaștrilor voia ca elevii lui să fie mai curajoși, ținând cont de faptul că oltenii și-au propus să câștige titlul în acest sezon, după cum explică tehnicianul trupei din Bănie.

Știam că va fi un meci greu, am spus-o de la început. Am intrat puțin temători. Bineînțeles că a venit faza cu cartonașul roșu care a schimbat soarta meciului. Pe contraatac au fost ei aproape să marcheze și să ne egaleze. (n.r.-Este Constantin Gâlcă omul potrivit pentru titlu?) Eu am venit cu acest gând, vrem să ne batem la titlu. Nu e ușor, e începutul campionatului. Atuul nostru este echipa. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Constantin Gâlcă.

Până să înceapă cu adevărat lupta pentru titlu, când toate echipele vor fi la capacitate maximă, Costel Gâlcă așteaptă întăriri de la Mihai Rotaru. Antrenorul a cerut un atacant și patronul echipei continuă negocierile pentru acel vârf de excepție despre care vorbea în debutul sezonului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica