vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cabana din Gorj care este unică în România

Au renunțat la viața agitată din București și au făcut o investițe considerabilă în Gorj

O nouă investiție în domeniul turismului din Gorj atrage turiști ca un magnet în zona de sub munte a județului. Este vorba despre o cabană unică în România, suspendată la 8 metri înălțime în mijlocul pădurii, perfectă pentru tinerii îndrăgostiți și nu numai, conform Pandurul.

Locația se află în satul Cărpiniș din comuna Crasna, însă găsirea unui loc liber de cazare aici este o adevărată provocare. Inițiativa aparține unei familii de tineri care au renunțat la viața agitată din București și la oportunitățile profesionale din capitală, pentru a începe de la zero în comuna Crasna.

Au obținut fonduri europene în valoare de 200.000 de euro, la care au adăugat o sumă suplimentară din fondurile proprii, și au construit o mică pensiune, prima din Gorj care oferă turiștilor o piscină infinity. Aici, micul dejun este servit de gazde direct la ușa pensiunii, în coșuri de nuiele, iar produsele sunt 100% bio, provenind de la producătorii locali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După „R House”, în satul natal al tinerei a fost inaugurată și „R Box Forest”, o cabană suspendată la 8 metri înălțime în mijlocul pădurii. Aceasta include un dormitor, terasă, bucătărie, grătar și oferă o priveliște spectaculoasă. Aici se conturează locul ideal atât pentru cuplurile de îndrăgostiți, cât și pentru cei care doresc să evadeze din agitația orașului pentru câteva zile.

Pe lângă intimitatea supremă oferită de cabană, care nu are alte spații de cazare în jur, suprafața imensă vitrată oferă o priveliște panoramică, chiar și din zona de SPA de lângă patul matrimonial.

„Diminețile au un alt gust atunci când ești lângă persoana iubită, într-un cadru de poveste așa cum ai visat. R BOX FOREST este singura cabană din România suspendată la 8 metri înălțime, aflată în mijlocul unei păduri, și este perfectă pentru cuplurile în căutare de romantism.” O vedetă autohtonă a ajuns la cabana suspendată din Cărpiniș și a realizat aici o ședință foto, decorul amintind de cel din Bali. Roxana Vancea a fost cea care s-a bucurat din plin de farmecul acestui loc. Locația este perfectă pentru cereri în căsătorie.

Politica