sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bătrân găsit mort în apartamentul său din Slatina

Un bărbat de 62 de ani din Slatina a fost găsit decedat în apartamentul său. Fiica bărbatului este cea care a alertat Poliția pentru că bărbatul nu mai răspundea. Când echipajul medical a ajuns la fața locului, s-a constatat că nu există suspiciuni cu privire la comiterea unor acte de violență.

„La data de 26 iulie 2024, în jurul orei 13:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-o locuință din municipiul Slatina, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției municipiului Slatina și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul bărbatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au identificat bărbatul în vârstă de 62 de ani, trupul acestuia fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului”, spune IPJ Olt.

Bărbatul avea probleme cu inima și probleme locomotorii, potrivit unor surse. Oamenii legii au deschis dosar penal de ucidere din culpă și se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica