sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Mitriță vrea să producă surpriza în returul cu Maribor: „Trebuie să mergem peste ei”

Alex Mitriță s-a declarat mulțumit după victoria cu CFR Cluj, mai ales după ce a marcat, fiind trimis pe teren în repriza secundă de Costel Gâlcă. Vedeta trupei din Bănie a fost menajată pentru meciul retur cu Maribor, pe care vrea să îl câștige, în speranța unei calificări fazele superioare ale Conference League.

Aveam nevoie de cele trei puncte, veneam după o deplasare foarte grea și trebuia să câștigăm. E o victorie foarte importantă, știm cu toții cât de valoroasă e CFR Cluj. Am fost foarte dezamăgiți după înfrângerea cu Maribor. Acum uităm de această victorie, iar de mâine ne gândim doar la meciul retur. Trebuie să mergem peste ei pentru că jucăm acasă.

De la meci la meci o să fim din ce în ce mai bine, nu suntem încă la 100%. O să fim mai omogeni, trebuie să integram jucătorii. S-a văzut că începe să se lege jocul. Nu vreau să mă gândesc departe. Trebuie să luăm meci cu meci, iar la finalul campionatului vom trage linie”, a declarat Alexandru Mitriță la finalul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul Craiova – Maribor se va juca joi, 1 august, de la ora 20:00. Va fi o partidă dură, în care slovenii se vor apăra și vor încerca să păstreze avantajul de două goluri. De partea cealaltă, oltenii vor avea de partea lor publicul, care îi va împinge de la spate spre poarta adversarilor.

Politica