luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și-a deschis birou în Râmnicu Vâlcea, datorită blocajului de trafic de pe Valea Oltului

Anunțul ULBS vine într-un moment în care Universitatea din Sibiu acordă o atenție specială absolvenților de liceu din zona de sud a țării, mai ales în contextul închiderii circulației pe Valea Oltului pe timp de zi.

 Ca urmare a închiderii circulației pe Valea Oltului în timpul zilei, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a luat decizia deschiderii unui birou temporar în Râmnicu  Vâlcea începând cu săptămâna aceasta.

”Datorită numărului mare de candidați din județele Vâlcea, Argeș, Dolj , Gorj și Olt, ale căror dosare au fost validate și declarate admise în sesiunea iulie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a luat decizia ca depunerea documentelor în original în vederea confirmării locurilor să aibă loc la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu  Vâlcea. Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul candidaților, ca urmare a traficului îngreunat din aceste zile, cauzat de închiderea Văii Oltului”, a explicat conducerea ULBS.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica