luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Pieton accidentat în Râmnicu Vâlcea și abandonat! Șoferul, după gratii

În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., în jurul orei 23:00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Bunești, a fost accidentat pe strada Barajului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost alertați pentru identificarea autovehiculului și a conducătorului acestuia, care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au stabilit identitatea unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei. Totodată, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi propus în vederea luării unei măsuri legale care se impune față de acesta. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au precizat polițiștii vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Politica