duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

1.700 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiști, în Slatina

Descoperire majoră în cadrul unei anchete penale

Pe data de 27 iulie, polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Slatina, conform IPJ Olt.

Perchezițiile, autorizate de Judecătoria Slatina, au vizat două locuințe și sediul unei firme, toate legate de un bărbat de 32 de ani din Slatina, care este suspectat de desfășurarea de activități ilegale cu articole pirotehnice.

Din cercetările efectuate, s-a descoperit că bărbatul deținea articole pirotehnice deși avea suspendat dreptul de a desfășura astfel de activități încă din luna iunie a acestui an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproximativ 1.700 de kilograme de articole pirotehnice de diverse categorii (P1, T1, F1-F4), un telefon mobil și mai multe înscrisuri legate de posibila activitate infracțională.

Operațiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Olt.

Politica