luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Oferta uriașă pe care o are Edi Iordănescu pe masă: „Imbatabilă pentru FRF!”

Mihăiță Pleșan a vorbit la GSP Live despre situația lui Edi Iordănescu, al cărui contract cu FRF expiră în această vară. Pleșan a dezvăluit cifrele din contractul propus lui Iordănescu Jr. și spune că suma este ”imbatabilă” pentru forul condus de Răzvan Burleanu. Potrivit acestuia, selecționerul are oferte imense din zona Golfului, de peste două milioane de euro pe sezon.

„Nu cred că Edi Iordănescu rămâne la națională. Are oferte din zona de unde sunt bani foarte mulți, zona Golfului. Unde sunt mulți jucători buni și antrenori faimoși, ca fostul antrenor al PSG-ului, Christophe Galtier, care e în Qatar. Nu mai e ca pe timpul meu, când fugeam toți de acea zonă, nu voia niciunul să meargă acolo.

În plus, de unde ai garanția că te califici la Campionatul Mondial? Trebuie să trăiești momentul, pentru că s-ar putea să nu te mai întâlnești cu ofertele pe care le ai acum”, a declarat Pleșan potrivit GSP.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul mijlocaș de la Craiova, Dinamo și FCSB e de părere că Federația Română de Fotbal nu poate egala ofertele pe care Iordănescu Jr. le are din zona arabă.

„Sunt oferte imbatabile pentru Federație, de peste două milioane de euro pe an. Federația a încasat mulți bani în ultima vreme, dar nu a acordat niciodată asemenea salarii, nici măcar un milion de euro pe an. Mi-aș dori să rămână, el a format grupul, jucătorii au răspuns bine la cerințele lui, însă nu cred că se va întâmpla asta, având în vedere ce oferte are”, a mai spus Pleșan.

Conform surselor GSP, Edi Iordănescu a primit recent inclusiv o ofertă de 3 milioane de euro pe sezon din Golf.

După meciul cu Olanda din optimile EURO 2024 (0-3), care a dus la eliminarea tricolorilor de la turneul final, selecționerul Edward Iordănescu a avut un discurs misterior cu privire la viitorul său.

Politica