sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Navighează prin Craiova cu Uber: o variantă prietenoasă cu bugetul tău 

Zi de zi oamenii trebuie să jongleze cu o grămadă de roluri, părinte, bun profesionist, antreprenor, bucătar pentru cei mici și nu numai. Toate acestea necesită drumuri prin oraș, deseori în fugă. Ne dorim să călătorim în siguranță, accesibil și eficient. 

Din fericire, în prezent mobilitatea este ușor accesibilă.

Ridesharingul este soluția optimă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atunci când avem nevoie să ne deplasăm prin oraș, nu trebuie să ne facem griji legat de traficul congestionat sau căutarea locurilor de parcare. Atunci când timpul este un factor important, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul. În ultimii ani, Uber a luat toate măsurile necesare pentru a îmbunătăți constant experiența călătorilor și șoferilor, pentru ca utilizatorii să aibă parte de călătorii fără stres.

Ofertă pentru utilizatorii noi

Mai mult, utilizatorii noi din Craiova se vor bucura de o reducere de 80% la primele 2 curse. Acestea sunt valabile până pe 31 iulie, iar valoarea maximă a promoției pentru fiecare cursă este de 16 RON. Pentru a folosi promoția:

1.Descarcă aplicația Uber din App Store sau Google Play

2.Înregistrează-te ca utilizator nou

3.Selectează „cont” în colțul din dreapta jos

4.Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional VARACUUBER2024 pentru 2 curse gratuite cu UberX, în limita a 16 lei/cursă

5.Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarele curse Uber.

Tehnologia te ține în siguranță

E important să reținem și faptul că pasagerii au la dispoziție o serie de funcționalități care contribuie la calitatea experienței de călătorie:

Toate numerele de telefon sunt anonimizate, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod;

În timpul călătoriei, dar și înainte ca șoferul să ajungă la punctul de preluare, poți vedea traseul urmat și chiar îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere;

În plus, poți accesa și centrul de ajutor de urgență, dacă este nevoie;

După ce șoferul te-a adus în siguranță la destinație, ți se va cere să evaluezi și să împărtășești experiența.

Astfel, în cazul în care trebuie să ajungi undeva și vrei să fii în siguranță până acolo, amintește-ți că toate măsurile de siguranță sunt create și implementate cu gândul la binele tău. Așadar, te poți așeza comod pe banchetă, iar Uber are grijă de restul. 

Politica