luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

„Oaspeții perfecți”. Reacția UEFA, după scrisoarea lăsată de Naționala României în vestiarul de la Munchen

Echipa națională a României a oferit o lecție de civilizație după eșecul cu Olanda de la EURO 2024, 0-3 în faza optimilor.

Înainte de plecarea de la stadion, cei din delegația României au făcut curat ”lună” în vestiar și au lăsat o scrisoare de mulțumire pentru gazde.

UEFA a republicat imaginile pe contul oficial de Twitter, alături de un mesaj în care i-a numit pe români ”perfect guests”, adică oaspeții perfecți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Oaspeții perfecți. După eliminarea lor de la EURO 2024, cei din România au lăsat vestiarul fără nicio pată și o scrisoare emoționantă pentru gazdele germane”, a scris UEFA, potrivit digisport.ro

Mesajul tricolorilor pentru UEFA după eliminarea din EURO 2024

„EURO 2024 a reprezentat pentru noi una dintre cele mai importante experiențe de fotbal din istoria noastră și ne bucurăm că Germania ne-a fost scenă. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a adus împreună în jurul magiei fotbalului. Plecăm din Germania știind că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulțumim mult pentru că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilitățile care au fost o mare parte din experiența noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa națională a României”, au transmis tricolorii într-un mesaj pe care l-au lăsat în vestiar.

Politica