luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Fundaș spaniol, transferat la CSU Craiova

CSU și-a luat fundaș spaniol cu 6 goluri la activ în Segunda Division, fotablistul fiind deja în cantoamentul echipei din Craiova. Este vorba despre Gregorio Sierra, cu care echipa susține că își „betonează” defensiva.

Sierra a semnat cu clubul din Craiova un contract valabil pe o perioadă de un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

„Spaniolul în vârstă de 31 de ani, cotat la 700.000 EUR, conform transfermarkt.com, a evoluat în trecut la cluburi din țara sa natală, ultima oară jucând pentru Burgos FC, în Segunda Division. În sezonul recent încheiat, a bifat 32 de prezențe în LaLiga2 și 3 partide în Copa del Rey”, au anunțat reprezentanții clubului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta este cel de-al 5-lea transfer făcut de CS U în această vară. Pe lângă Gregorio Sierra au mai fost transferați portarul Silviu Lung jr., mijlocaşul japonez Takuto Oshima şi extremele Luis Paradela, cubanez, şi Carlos Mora, costarican.

Pavel Badea a vorbit despre fotbaliștii veniți la gruparea din Bănie, dar și despre Takuto Oshima, primul japonez din istoria Universității Craiova, scrie fanatik.ro.

„Fotbaliștii japonezi sunt foarte disciplinați tactic, sunt foarte muncitori și în general sunt extrem de combativi. Este printre puținii japonezi care au ajuns în România, este un jucător exotic. Sper că va fi un ambasador bun al fotbalului japonez în România, la fel Takayuki Seto.

M-a impresionat seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă, dar și disciplina pe care o aveau jucătorii japonezi în meciuri și antrenamente. Cred că poate fi un jucător interesant, dacă are caracteristicile pe care le-am întâlnit în Japonia.

Poate fi un atuu și chiar un exemplu pentru jucătorii tineri. Are 26 de ani, este un jucător la maturitate din punct de vedere al exprimării. Dacă își păstrează calitățiile care l-au recomandat să ajungă aici este clar că Gâlcă și-a luat în jucător pe care l-a plăcut și este apropiat de ce își doresc antrenorii”, a spus Badea, conform sursei citate.

Politica