luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Cinema cu 650 locuri, la Promenada Mall Craiova

Un cinematograf cu aproape 650 de locuri se va deschide la Promenada Mall Craiova.

Sala mare a cinematografului dispune de un ecran impresionant, având o dimensiune de peste 136 de metri pătrați, și este echipată cu 50 de boxe.
Acest cinematograf este dotat cu cel mai nou sistem 3D și proiecțiile au loc pe un ecran acoperit cu o suprafață de argint.

Pentru construcția cinematografului s-au utilizat aproximativ 50 de kilometri de cabluri și peste 100 de tone de metal, iar întregul proiect a fost finalizat în doar trei luni. Toate aprobările necesare de la autoritățile de securitate și ISU au fost obținute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Mizăm foarte mult pe tehnologie. Suntem o compania internațională și ne place foarte mult în România. În Craiova este al 6-lea cinematograf pe care îl deschidem. Experiența Cineplexx este ceva aparte, atât pe parte tehnologică, cât și pe parte umană. Vrem să creem o experiență de vizionare foarte plăcută, foarte confortabilă și umană. Sistemul nostru de sonorizare este unul înalt. Nu ați mai auzit până acum. Stai pe locul tău și auzi ca și cum ai fi parte din film”, Cristina Miu, marketing Cineplexx, operator de cinematografie.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia. În România, Cineplexx deține deja cinci locații multiplex: 2 în București (Băneasa și Titan), Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Cea de-a șasea locație, în Promenada Craiova, urmeaza să se deschidă.

Data deschiderii nu este încă stabilită, organizatorii se ocupă de ultimele aprobări de la Primăria Craiova și spun că în cel mai scurt timp craiovenii se vor putea bucura de filme și la Promenada Craiova.

Politica