luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Elena Lasconi, desemnată candidata USR la alegerile prezidențiale

Elena Lasconi a fost desemnată sâmbătă, în cadrul unui congres extraordinar, candidata USR la alegerile prezidențiale. În competiție s-au înscris trei persoane: Elena Lasconi, Dumitru Stanca și Octavian Berceanu. Lasconi a câștigat competiția cu peste 94% din voturi. Tot atunci au fost aleși și membrii Biroului Naţional.

„Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să ajung în punctul ăsta, dar cred că e bine. E un drum greu, de fiecare dată în viață drumul greu mi-a adus cele mai mari satisfacții”, a spus ea.

„Mă uit la voi şi simt speranţă. Speranţa că anul acesta împreună, uniţi, vom putea salva democraţia din România. Aţi văzut bine, după 9 iunie, ţara este roşie, avem un singur partid stat – PSD. Practic suntem pe cale să auzim o singură voce într-o Românie cu 19 milioane de români. Aceeaşi voce care a destrămat poporul vreme de 34 de ani şi care a gonit de aici de acasă alte cinci milioane de români”, a spus Lasconi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu sunt aceeaşi Elena, mă ştiţi, nu m-am schimbat. Sunt aceeaşi femeie din popor şi printre milioanele de români sunt şi eu o voce. Şi refuz să-i las pe alţii să-mi spună cine e România şi ce-şi doresc românii. România este ţara mea. România este ţara ta şi a ta şi a tuturor celor care simt că aici este acasă. Nu am să tac, refuz să fiu spectator. Nu accept oferta celor trei trandafiri roşii care ascund spinii umilinţei, dezbinării incompetenţei, minciunii, hoţiei şi corupţiei. Nu accept asta”, a continuat ea.

„Fac apel la toate formațiunile politice de dreapta să vină să susțină proiectul la prezidențiale al USR. Pentru că singura soluție de prosperitate pentru Româniea este dreapta, din punctul meu de vedere. Dl Ciucă e un militar de carieră, un domn cumsecade, din ce mi-au spus diverse persoane. Încă n-am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac. Aș vrea să se gândească bine și dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susțină proiectul USR. Din păcate, nu prea îl mai dezlipește poporul de dl Ciolacu. E un moment în care ar trebui să lăsăm orgoliile și să ne gândim care e binele României”, a afirmat Elena Lasconi.

„Noi nu o să impunem de la centru alianţe, fără a discuta cu colegii noştri din filiale, pentru am avut o experienţă neplăcută la alegerile comasate”, a mai spus ea, potrivit digi24.ro

Elena Lasconi este primarul orașului Câmpulung Muscel din județul Argeș.

Politica