sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Preşedintele şi premierul, felicitări pentru Naţionala României

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu au transmis, miercuri seară, mesaje de felicitare pentru echipa de fotbal a României, care a ajuns în optimile Euro-2024, de pe primul loc. Marcel Ciolacu a fost în tribune la meciul cu Slovacia.

”Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe Facebook.

Şi premierul Marcel Ciolacu a transmis felicitări echipei naţionale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!!!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri seară, pe Facebook. Acesta a fost în tribune, la Frankfurt, la meciul pe care România l-a disputat, miercuri seară, cu Slovacia.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc.

Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală, scrie news.ro La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Politica