luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Edi Iordănescu, după ce a dus România în optimile EURO: „E momentul nostru”

Edi Iordănescu a fost vizibil emoționat după ce România a obținut un punct în fața Slovaciei, a câștigat grupa și a ajuns în optimile Campionatului European. Selecționerul a subliniat aportul pe care suporterii echipei naționale l-au avut la performanța obținută de tricolori în Germania. Zeci de mii de români au făcut spectacol pe stadioanele nemților și au fost martori la momente unice pentru fotbalul românesc.

Eu încep prin a face o reverență pentru suporterii echipei naționale de pretutindeni. Ce am trăit aici, în aceste jocuri, trăiești o dată în viață. Spun cu convingere, în istoria echipei naționale, suporterii nu au fost atât de implicați cum au fost acum. Pentru noi e cea mai mare preocupare să nu-i dezamăgim.

Muncim, compensăm lucrurile pe care adversarii poate le au și noi nu. Cred că trebuie să fie mândri cu toții. E momentul nostru, e seara României, se întâmplă să fie și Ziua Drapelului, e o bucurie în plus, suntem mândri că suntem români”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei cu Slovacia, pentru ProTv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Performanța României i se datorează și lui Edi Iordănescu, cel care nu s-a lăsat influențat de părerile altora și a mizat doar pe strategia pe lui, bine pusă la punct. Selecționerul a vrut mereu să scoată în față grupul și nu un jucător-vedetă. Până acum, i-a ieșit și tot ce va urma la EURO 2024 va fi un bonus pentru România.

Politica