sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Ziua Drapelului Național, sărbătorită și la Rm. Vâlcea

Astăzi, în scuarul din fața Instituției Prefectului Județul Vâlcea, DRAPELUL a fost ridicat pe catarg în acordurile Imnului Naţional al României.

Evenimentul dedicat Zilei Drapelului Național a fost organizat de către Instituția Prefectului – județul Vâlcea cu sprijinul Garnizoanei Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea. La ceremonie au fost prezenți vâlceni, reprezentanții pe plan local ai Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, șefi ai serviciilor deconcentrate din județ, autorități locale și județene.

Evenimentul dedicat sărbătoririi Zilei Drapelului Național a cuprins momente precum: intonarea marșului de întâmpinare de către Fanfara Județeană Constantin Brâncoveanu; primirea onorului militar, salutul Drapelului de Luptă de către prefect și comandantul garnizoanei; festivitatea de primire a Drapelului României, festivitatea de sărutare a flamurii Drapelului României de către oficialitățile prezente, urmată de festivitatea de înălțare a Drapelului Național pe catarg, alocuțiunile oficialităților. Ceremonia militară și religioasă s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare, constituită din cadre ale Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, în acordurile Fanfarei Județene Constantin Brâncoveanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica