sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Grav accident la Teasc. Unul dintre șoferi a decedat

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea doljeană Teasc. Poliția anunță șoferii să fie atenți în trafic. Sunt 2 victime, una fiind încarcerată.

„În acest moment, traficul rutier pe DN 55, pe raza localității Teasc, sat Secui, este blocat, urmarea unui accident rutier, în care au fost împlicate 2 autoturisme.

Polițiștii se află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului. Vă recomandăm să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor”, spune IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Revenim!

UPDATE:”Astăzi, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o femeie de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, în regim de taxi, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital în stare gravă. Unul dintre șoferi, bărbatul de 42 de ani din Craiova a decedat”, au spus cei de la Poliția Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica