sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Impact frontal între un TIR și o cisternă în Gorj! Două femei au ajuns la spital

Impact frontal între un TIR și o cisternă în Gorj. Oamenii legiiau intervenit la accident în localitatea Scoarța, satul Câmpu Mare din Gorj. Un TIR condus de o femeie s-a izbit de o cisternă condusă de un bărbat din Ploiești. Șoferița și o pasageră au ajuns răniote grav la spital.

„La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 3 ambulante din cadrul Serviciului Județean de ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului, o persoana de sex feminin care era pasager in autoutilitara se afla in stare grava fiind in stare de inconstienta, iar o alta persoana de sex feminin care era conducatorul auto al autoutilitarei a suferit multiple leziuni dar era in stare de constienta cooperantă. Femeia inconstienta a fost stabilizată de catre echipajele medicale si a fost transportată la spital, iar femeia din autoutilitara este evaluată medical in acest moment la fata locului urmand sa fie si ea transportata la spital”, au transmis pompierii gorjeni.

Oamenii legii au gestionat evenimentul rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Accidentul a avut loc între o autoutilitară condusă de o femeie în vârstă de 47 de ani din Târgu Jiu și o autocisterna condusă de un bărbat din Ploiești. În urma impactului a rezultat rănirea femeii care conducea autoutilitară și a unei pasagere, ambele fiind transportate la spital”, au spus polițiștii gorjeni.

Politica