sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean arestat pentru că a furat 1.000 de litri de motorină

Un bărbat de 29 de ani din comuna doljeană Ghercești a ajuns în arestul poliției Dolj, după ce a furat 1.000 de litri de motorină din patru excavatoare staționate în comună. Bărbatul a forțat capacele și a tăiat un furtun de alimentare. Tot el este bănuit pentru că a condus o mașină cu numere false.

„La data de 23 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Pielești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani, din comuna Ghercești, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, în perioada 01-07 mai a.c., aflându-se pe un șantier în lucru, din comuna Ghercești, acesta ar fi sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staționate, prin forțarea capacelor și tăierea furtunului de alimentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Ghercești și fără a poseda permis de conducere”, au spus polițiștii dojeni.

El a fost inițial reținut pentru 24 de ore, ulterior a fost arestat pentru 30 de zile pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Politica