sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

A plecat la pescuit și nu s-a mai întors. Acum este căutat de salvamontiști

Un bărbat de 74 de ani, din Târgu Jiu, este căutat de echipele Salvamont Gorj, după ce a fost dat dispărut de către soția lui. Bărbatul a plecat la pescuit, duminică dimineață, și nu s-a mai întors. El plecase să pescuiască în zona comunei Câlnic. Acolo, oamenii legii i-au găsit mașina, dar nici urmă de bărbatul de 74 de ani.

„Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca.

Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj , alături de personal din cadrul acestor instituții. Salvamontiștii intervin cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii”, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii transmit cetățenilor să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție dacă îl văd pe bărbat.

„Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta a plecat la pescuit în zona lacurilor din satul Hodoreasca, de pe raza comunei Câlnic, județul Gorj, unde i-a fost identificat autototurismul.

Semnalmente – Înălţime 1,70 metri, corpolent, greutate-75 de kg, ten măsliniu, ochii căprui, păr alb, faţă ovală.

La data plecării bărbatul purta pantaloni multicolori, tricou de culoare maro roșcat, papuci de casă, de culoare negru, iar pe cap purta o șapcă de culoare alb”, au transmit polițiștii din Gorj.

Persoanele care poate oferi detalii ce pot duce la identificare bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în zona Carierei Tismana II. El nu a fost victima niciunei infracțiuni.

sursa foto: FB/Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Politica