luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Minor dispărut, căutat de polițiști

Un minor în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut de către tatăl său. Băiatul a plecat de acasă vinerea trecută, din comuna Traian, Olt. Polițiștii îl caută acum pe băiatul în vârstă de 15 ani.

„La data de 24 iunie a.c., ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 iunie a.c., fiul său, BĂDESCU NICU CRISTOFOR, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun, din comuna Traian, județul Olt, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,67 metri, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar ca semn distinctiv, minorul prezintă o alună pe obrazul drept.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un tricou de culoare albastră, pantaloni scurți de blugi, de aceeași culoare, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră”, au spus polițiștii de la IPJ Olt.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica