sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a pierdut primul amical al verii

CSU Craiova a început cu stângul meciurile amicale din această vară. Costel Gâlcă are jucători trimiși la loturile naționale, în timp ce alții doar ce au revenit. Antrenorul alb-albaștrilor nu a putut încă să traseze niște linii clar în ceea ce privește strategia, pentru că Mihai Rotaru încă nu i-a adus toți jucătorii doriți, dar nici nu l- anunțat pe tehnician care vor fi fotbaliștii pe care nu se va mai baza în sezonul viitor.

În prima partidă amicală a verii, CSU Craiova a dat piept cu FC Pafos, iar oltenii au fost învinși scor 1-2. Golul trupei din Bănie a fost înscris de Elvir Koljic. Costel Gâlcă a avut și emoții. Alex Mitriță a fost lovit și antrenorul l-a scos de pe teren chiar în minutul 13.

CSU Craiova s-a bazat pe două echipe, în fiecare repriză. Ținând cont de rezultatul de la pauză, 1-1, formația din prima pare a fost cea mai eficientă: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Bușe, Benga – Crețu, Petculescu – Bană, Mitriță (16 Houri), Ivan – Koljic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În repriza a doua, Costel Gâlcă s-a bazat pe: Silviu Lung jr. – Gașpăr, Crețu (60 Zajkov), Badelj, Ndong – Căpățână, Lăpădătescu – D. Barbu, Houri (79 Ninaci), Danciu – Markovic (69 Mora).

Politica