sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

A provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Mehedinți, a fost reținut de polițiști pentru că a provocat un accident și a fugit de la locul faptei. Bărbatul nu avea permis de conducere. El conducea în afara localității Pădina Mică, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. O tânără de 22 de ani care era în autoturism a fost dusă la spital rănită.

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 31 de ani, din comuna Salcia ar fi condus autoturismul în cauză pe DJ 606, în afara localității Pădina Mică, nu ar fi adaptat viteza intr-o curbă, după care ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 22 de ani, din comuna Salcia, pasager în autoturism, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, imediat după producerea acestuia, polițiștii stabilind că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost identificat de polițiști Poliției orașului Vânju Mare pe un câmp din apropierea localității Dobra”, au spus polițiștii mehedințeni.

De la locul accidentului au fugit și câțiva pasageri împreună cu șoferul. Bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul poliției.

Politica