luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Replica educatoarelor în scandalul de la grădinița din Gorj

„Am muncit foarte mult pentru această serbare de final de promoție. Numai cine lucrează în domeniu poate înțelege”

Recent, o postare pe Facebook a unei mămici nemulțumite a stârnit un val de controverse în comunitatea unei grădinițe locale. Mama a susținut că fiul ei, Vladimir, nu a primit niciun rol pentru serbarea de sfârșit de an și că a fost marginalizat. În replică, conducerea grădiniței a clarificat situația și a adus detalii suplimentare pentru a lămuri incidentul.

Potrivit declarațiilor oficialilor grădiniței, toți copiii, inclusiv Vladimir, au primit roluri pentru serbare. Rolurile au fost distribuite în ghiozdănelele copiilor, iar părinții au fost anunțați printr-un mesaj de grup că trebuie să găsească costumele potrivite. Directorul grădiniței a explicat că, din păcate, poezia lui Vladimir ar fi putut să cadă din ghiozdănel, situație similară cu cea a unei alte fetițe, al cărei părinte a rezolvat problema rapid, venind să ceară ajutorul personalului educațional.

„Vladimir este unul dintre cei mai cuminți copii și a fost integrat în toate activitățile noastre. Având în vedere că nu poate vorbi, i-am dat o poezie scurtă de patru versuri pe care intenționam să o recităm împreună. De asemenea, el urma să participe la dansul final al serbării, alături de colega noastră, Adelina,” au spus reprezentanții grădiniței, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ziua serbării, mama lui Vladimir a venit fără să întrebe personalul despre situația rolului fiului său. Ea a creat un scandal în fața celorlalți părinți, acuzând grădinița că l-a exclus pe copil. După ce a făcut aceste acuzații, l-a luat de mână pe Vladimir și a părăsit evenimentul. Directorul grădiniței a încercat să o convingă să rămână, dar fără succes.

Reprezentanții grădiniței ai mai menționat că au existat multiple probleme cu această mamă în trecut, legate de nerespectarea regulilor grădiniței, cum ar fi aducerea copilului după ora 10 și intrarea în clasă cu încălțămintea. În plus, mama a solicitat personalului să se ocupe de tăierea unghiilor copilului său, un lucru care nu intră în atribuțiile educatoarelor.

„Am muncit foarte mult pentru această serbare de final de promoție. Numai cine lucrează în domeniu poate înțelege cât de dificil și solicitant este să îngrijești și să educi zilnic peste 20 de copii. Este trist că toată această muncă a fost umbrită de un scandal nejustificat,” au concluzionat aceștia.

Politica