luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Arestat pentru că l-a lovit în cap cu sabia

L-a lovit cu sabia în cap. Un bărbat de 37 de ani a fost arestat de Poliția din Dolj pentru că a lovit un localnic cu sabia în cap și l-a tăiat la mână. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan din cauză că bărbatul de 37 de ani dusese oile la păscut pe un teren care aparținea victimei. Aceștia s-au luat la bătaie, iar victima a fost transportată la spital. Totul a avut loc în Băilești în urmă cu câteva zile.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 17 iunie a.c., în extravilanul muncipiului Băilești ar fi izbucnit un conflict spontan, între doi bărbaţi de 37 şi 48 de ani, din localitate, în urma căruia primul l-ar fi agresat fizic, prin lovire cu un obiect tăietor-înţepător, în zona cotului mâinii stângi și a capului, pe cel de–al doilea, care a fost transportat la spital.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 18 iunie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea bărbatului de 37 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, spune IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 37 de ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă la omor calificat.

Politica