luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adăpost pentru câinii comunitari din judeţul Vâlcea

Primarul Gheorghe Dumbravă, a anunțat un nou proiect în colaborare cu Consiliul Județean Vâlcea, condus de președintele Constantin Rădulescu.

 Proiectul vizează amenajarea unui adăpost pentru câinii comunitari din județ, pe o suprafață de 4 hectare din izlazul comunal, oferită gratuit de către Primăria Stoenești.

”Suntem în prezent într-un nou parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, condus de președintele Constantin Rădulescu. Am efectuat și dezmembrarea terenului pentru a oferi cu titlu gratuit Consiliului Județean o suprafață de 4 hectare din izlazul comunal, pentru amenajarea unui adăpost pentru câinii comunitari din județ. Mă bucur că localitatea noastră a fost aleasă de Consiliul Județean, în primul rând pentru că se vor crea aproximativ 20 de locuri de muncă. Problema câinilor fără adăpost este una reală, pe care o cunoaștem cu toții și pe care, pe bună dreptate, mulți o reclamă”, a declarat primarul localității Stoenești, Gheorghe Dumbravă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă comunele, la fel ca și întregul județ, este cea legată de câinii fără stăpâni care se înmulțesc sau sunt aduși şi abandonaţi  în anumite zone din județ în mod necontrolat.

Politica