sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Cine nu l-a mai vrut pe Atanas Trică la CSU Craiova: „Mi s-a spus că nu se bazează pe el”

Lorena Balaci a vorbit despre plecarea fiului ei de la CSU Craiova. Clubul patronat de Mihai Rotaru i-a reziliat contractul lui Atanas Trică, la cererea atacantului. Mama fotbalistului a explicat faptul că s-a ajuns la această decizie, după ce Coste Gâlcă a hotărât că nu se va baza pe nepotul lui Ilie Balaci, în sezonul viitor, când oltenii vor să lupte pentru titlu și au nevoie în lot de fotbaliști experimentați.

„În momentul în care Atanas a trecut de pragul Ligii a 3-a am stabilit de comun acord cu Mihai Rotaru să îl împrumute un an la Steaua, un an care a fost extrem de benefic pentru creșterea lui. Ulterior s-a întors la Craiova în 2023, a făcut pregătirea cu Universitatea Craiova. Neagoe l-a plăcut, drept dovadă a jucat titular cu Dinamo și următoarea etapă cu Oțelul nu a mai jucat titular, dar a jucat aproape 30 de minute. După care a plecat Neagoe, a venit perioada cu Reghecampf în care Reghecampf nu s-a bazat deloc pe el.

Ulterior a venit Ivaylo Petev, care l-a avut în vederile lui și știm foarte bine că a evoluat în SuperLiga, dar și în Cupa României. În iarnă a venit Blesa și s-a stabilit să meargă împrumut la Tunari pentru patru luni. Acum a revenit la antrenamentele echipă, iar după sfârșitul săptămânii de pregătire de la Craiova mi s-a spus că Gâlcă nu se bazează pe el, dar dacă Atanas dorește poate să meargă în cantonament, însă nu vor să îl înfrâneze în cazul în care își găsește o altă echipă”, a spus Lorena Balaci, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atanas Trică poate ajunge la o echipă din București. CSA Steaua ar fi interesată să îl transfere pe atacant în Liga 2, dar există o opțiune și din prima divizie, pentru fiul lui Eugen Trică. Dinamo caută soluții pentru regula U21, iar jucătorul recent plecat de la CSU Craiova a ajuns pe lista formației din „Ștefan cel Mare”.

Este foarte important să prindă minute, fie că e în Liga 2 sau Liga 1 la o echipă de mijlocul clasamentului. Ideea a fost să joace, nimeni nu l-a dat afară, nu s-a întâmplat absolut nimic. Atanas a venit cu niște speranțe, și-a dorit să demonstreze că merită păstrat, dar nu a fost să fie, nu este nicio supărare pentru nimeni”, a mai spus fiica regretatului Ilie Balaci, potrivit sursei citate.

Politica