vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Treasure Hunt, în Târgu-Jiu

„Ne dorim să oferim tinerilor o modalitate interactivă de a învăța despre sistemul solar”

La inițiativa unor elevi olimpici medaliați internațional și național de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, s-a înființat clubul de științe „STEM pentru Tineri” pentru a apropia tinerii de știință. Pe 20 iunie, la ora 18:00, Parcul Central va găzdui o aventură stelară organizată de clubul „STEM pentru Tineri”. Evenimentul promite să fie o experiență educativă și distractivă pentru toți participanții, conform Pandurul.

Acest Treasure Hunt se va desfășura în echipe de câte patru membri, care vor colabora pentru a rezolva o serie de enigme și provocări legate de planete, sateliți și alte mistere ale sistemului solar. Activitatea este concepută pentru a stimula curiozitatea și pasiunea pentru știință în rândul tinerilor, promovând totodată lucrul în echipă și gândirea critică. Organizatorii au pregătit premii pentru echipele câștigătoare. Pe lângă diplome, cei mai buni dintre participanți vor primi și telescoape și binocluri. Treasure Hunt-ul este deschis pentru toate categoriile de vârstă, iar înscrierile se pot face AICI.

„Ne dorim să oferim tinerilor o modalitate interactivă de a învăța despre sistemul solar și despre știință în general. Treasure Hunt-ul este o ocazie perfectă pentru a combina educația cu distracția într-un mod care să fie atractiv pentru toți participanții”, au declarat membrii echipei „STEM pentru Tineri”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica