vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Poliția Severin se mută

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin își va desfășura activitatea într-o nouă locație, începând cu data de 20 iunie, iar cetățenii care doresc să se adreseze acestei instituții sausunt invitați să se prezinte la sediul unității de poliție pentru soluționarea doleanțelor, o pot face la noul sediu din strada Aleea Constructorului nr. 42A, anunță reprezentanții IPJ Mehedinți. Aceștia menționează că accesul se face prin bdul Splai Mihai Viteazu.

Tot aici își va desfășura activitatea și Biroul Rutier.
Datele de contact vor fi următoarele: Telefon: 0252/305055; 0252/305013, Fax: 0252/317005, Email: [email protected].

„Reamintim celor interesați că la data de 13 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție ”Reabilitarea și modernizarea sediului Poliției municipului Dr.TrSeverin”, beneficiarul fiind instituția noastră ce are ca lideri de parteneriat Ministerul Afacerilor Interne și Consiliul Județean Mehedinți.
Câștigătoarea licitației și semnatara contractului în calitate de Antreprenor este Asocierea de firme S.C. CONCELEX S.R.L. și S.C.QUADRATUM ARHITECTURE S.R.L.
Contractul face parte din Proiectul depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Operațiunea Renovare energetică a clădirilor publice – Autorități centrale, cu titlul de apel: PNRR/2022/C5/2/B2.1/1, runda 2.
Valoarea contractului este de 12.687.648,14 lei, la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în sumă de 2.410.653,15 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni de la semnarea contractului.
Valoarea proiectului suportată de către MDLPA este de aproximativ 10.000.000 lei, constituind cheltuială eligibilă.
La finalul contractului sediul din bdul. Carol I, nr. 75, ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți va fi o clădire modernă, inteligentă și verde, îndeplinind normele europene de reducere a emisiilor de carbon și de reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu peste 70% față de emisiile și de consumul actual”, au adăugat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Politica