miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Ciolacu pe stadion la meciul România-Ucraina, Ciucă, selfie cu televizorul

Premierul PSD Marcel Ciolacu a participat pe Allianz Arena din Munchen la primul meci al României de la Campionatul European din Germania. Liderul PNL, Nicolae Ciucă a urmărit și el meciul, dar din birou, și și-a făcut selfie cu televizorul în spate.

Guvernul a transmis că premierul Marcel Ciolacu face luni și marți o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze. Înainte de recepția oficială, Ciolacu s-a întâlnit cu mai mulți suporteri români, cu care s-a fotografiat, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Guvernului, scrie hotnews.ro

Liderul PSD a mers apoi pe Allianz Arena pentru a face galerie naționalei de fotbal, care joacă cu Ucraina în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024. Guvernul a transmis pe canalul de Youtube imagini cu Ciolacu în tribună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finalul meciului, Marcel Ciolacu a spus că a fost una dintre cele mai frumoase victorii ale tricolorilor:

“Am trăit la maximum, alături de alți zeci de mii de români, una dintre cele frumoase victorii ale naționalei noastre.

Azi, România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria! Iar, pentru asta, vă mulțumim din suflet, băieți! O țară întreagă va fi permanent alături de voi!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

În replică la baia de mulțime făcută de Ciolacu la Munchen înainte de meciul România – Ucraina, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a postat și el pe Facebook și pe Instragram o fotografie cu el uitându-se la meci, dar din birou.

Ciucă și-a făcut selfie cu televizorul în spate: „Chiar și de acasă, cu sufletul alături de tricolori”.

Politica