luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Turc prins cu 17 arme de foc la Calafat

Un turc a fost prins de oamenii legii când încerca să intre în țară, pe la Calafat, cu 17 arme de foc. Bărbatul s-a prezentat la punctul de trecere al frontierei Calafat cu un camion care transporta fructe și legume. Polițiștii au descoperit, ascunse, 17 pistoale, calibrul de 9 mm. El nu avea acte de proveniență pentru arme.

„Astfel, aceasta a fost prinsă în flagrant delict de către polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Calafat la intrarea în țară, în timp ce ar fi transportat într-un camion, ascunse în interiorul și în paravantul cabinei, 17 pistoale, calibrul 9 mm, fară serie și fără muniția aferentă, pentru care persoana în cauză nu ar fi putut prezenta documentele de proveniență.

Cele 17 arme au fost ridicate pentru cercetări, fiind dispusă o constatare criminalistică. Astfel, conform raportului de constatare, arma pusă la dispoziţie este o armă de foc scurtă, tip pistol, ce corespunde categoriei armelor de foc letale”, au declarat polițiștii doljeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Politica