luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova face trei transferuri. Alex Cicâldău și alți doi jucători, doriți de Rotaru în Bănie

Mihai Rotaru a anunțat că vrea să facă trei transferuri urgente, pentru ca noii jucători să ajungă cât mai repede sub comanda lui Costel Gâlcă și să prindă încă din start cantonamentul echipei, din Austria.

„Avem oferte făcute deja, avem ținte. Facem tot posibilul să îi avem cât mai repede. Încercăm să aducem jucători care să pună umărul la echipă. Noi mereu vrem. La o valoare primară, cred că vom aduce 4-5 jucători. 3 vrem să aducem urgent, am fi vrut să-i avem deja cu noi”, a afirmat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Printre fotbaliștii pe care CSU Craiova vrea să îi transfere se numără și Alex Cicâldău, de la Galatasaray. Oltenii și turcii au început deja negocierile pentru fostul decar al trupei din Bănie. Mihai Rotaru nu este îngrijorat de interesul rapidiștilor pentru mijlocașul ce face parte din lotul României, la EURO.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cicâldău la Rapid este născut de un site de suporteri. Nu se vorbește acolo despre vreo sursă din interiorul clubului, suporterii au spus că și-l doresc. Da, el putea să ajungă și iarna trecută și în vara trecută. Am discutat, el știe că există interes. Mai are contract doi ani cu Galatasaray, dar noi ne interesăm de el”, a mai declarat patronul de la CSU.

Politica