sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Arestat pentru că și-a înjunghiat fosta iubită

O femeie de 26 de ani din comuna Malu Mare din Dolj a ajuns rănită la spital, după ce fostul iubit a înjunghiat-o în piept. Bărbatul avea ordin de restricție emis de fosta sa iubită. El a mers duminică la ea acasă și a înjunghiat-o. Acum, bărbatul a fost arestat.

„La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă de poliţie, dar şi un echipaj de prim ajutor, femeia fiind transportată la o unitate medicală.

Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi criminalişti desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 09 iunie a.c., bărbatul s-a deplasat la locuinţa fostei concubine, încălcând interdicţiile stabilite prin ordinul de protecţie şi, prin folosirea unui obiect tăietor-înţepător, ar fi lovit-o pe aceasta în zona toracică”, transmite Poliția Dolj.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Instanța a decis arestarea bărbatului pentru 30 de zile pentru tentativă la omor asupra unui membru de familie, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu.

Politica