sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Adi Mutu a ajutat CSU Craiova să facă un transfer important: „Am plătit 750.000 de euro”

Anzor Mekvabishvili a ajuns la CSU Craiova cu ajutorul lui Adi Mutu. Chiar Mihai Rotaru a recunoscut faptul că i-a cerut ajutorul „Briliantului”. Se pare că impresarul mijlocașului georgian nu voia să îl lase pe fotbalist în România, iar Mutu, fost coleg cu acesta, l-a convins că formația din Bănie este locul potrivit pentru un tânăr care vrea să facă perfformanță.

Jucătorii valoroși stau acum și așteaptă oferte pe bani, din Arabia Saudită. Este vorba de jucători străini, avem doar un român pe listă. Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro. Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat trei săptămâni.

Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu! De ce? Pentru că-l știa pe impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat. Impresarul nu voia să îl lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro”, a declarat Mihai Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anzor Mekvabishvili a început să-și arate adevăratele calități în finalul sezonului, odată cu instalarea lui Costel Gâlcă. Mijlocașul va juca pentru Georgia, la EURO și se poate întoarce ca o adevărată vedetă la CSU Craiova, dacă face un turneul final bun.

Politica