luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Salam e acuzat că a fugit de la o nuntă din Târgu Jiu. El ar fi primit 20.000 de euro

Florin Salam este acuzat că ar fi fugit de la o nuntă din Târgu Jiu, deși ar fi primit suma de 20.000 de mii de euro. Se pare că acesta a lipsit de la eveniment din cauza problemelor de sănătate. El a mers la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu unde a primit tratament.

„Referitor la această știre, vă transmit că domnul nu este internat în niciuna dintre secțiile SJU Târgu Jiu. S-a prezentat ieri la UPU, a primit tratamentul specific diagnosticului stabilit de medici și a plecat cu recomandări. Nu a avut nevoie de internare”, transmite Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Cântărețul Florin Salam a ajuns ținta unor acuzații după ce ar fi primit 20.000 de euro pentru a cânta la o nuntă în Târgu Jiu, dar a dispărut înainte să-și respecte angajamentul față de organizator.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Organizatorii nunții au declarat că, după ce a susținut un concert în timpul zilei, Florin Salam nu s-a mai prezentat la petrecerea de la restaurant pentru a-și continua programul și nici nu a mai răspuns la telefon.

Cei care au organizat evenimentul, dar și invitații, au fost extrem de supărați și dezamăgiți de atitudinea artistului. Persoana care a fost înșelată a dorit să facă publică această situație, postând un videoclip pe rețelele de socializare unde amenință că se va răzbuna și că își va lua banii înapoi.

„L-am plătit pe Florin Salam să îmi cânte și acasă și la restaurant. Mi-a cântat acasă și la restaurant, a fugit și n-a mai vrut să vină. Mă duc la Poliție, la Capitală, la București, îi fac denunț. Altceva n-am ce să-i fac,” a declarat organizatorul nunții.

La IPJ Gorj nu a fost înregistrată nici o plângere până în acest moment.

sursa foto: arhivă/sursa video: TikTok/smecherisilautariiiii

Politica