luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Tineri craioveni reținuți pentru că au tâlhărit un bărbat

Trei tineri craioveni, cu vârste cuprinse între 16-17 ani, au fost reținuți de oamenii legii doljeni pentru că au tâlhărit un bărbat din oraș. Bărbatul de 41 de ani a alertat poliția că i-a fost furat portofelul cu suma de 600 de lei.

”În fapt, în noaptea de 23 spre 24 aprilie 2024, în jurul orei 02.40, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Agricultorului, din localitate, ar fi fost agresat fizic de trei persoane necunoscute, fiindu-i sustras portofelul în care avea suma de 600 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, în cursul zilei de ieri, 04 iunie, au fost depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tâlhărie și au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Politica