luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Accident grav în Mehedinți. Un tir a căzut în Dunăre

UPDATE: ”Noaptea trecută, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care un autotren a căzut in Dunare, in zona Viaductului Bahna, pe DN 6, intre Dr. Tr. Severin si Orsova.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență 2 autospeciale de intervenție , o autoapecială de descarcerare, o ambulanță SMURD si o ambarcatiune pentru cautare -salvare din cadrul Detașamentelor de pompieri Dr. Tr.Severin și Orșova.
Pentru cautarea si recuperarea posibilelor victime, a intervenit un echipaj de scafandri din cadrul ISU Caraș si ISU Mehedinți.

În această dimineață, in jurul orei 06.00, scafandrii au recuperat victima, un bărbat în vârstă de aprox. 42 de ani.
Misiunile de căutare a victimelor s-au încheiat după ce scafandrii s-au asigurat că în cabina autotrenului nu mai erau alte persoane”, potrivit ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un accident de circulație grav s-a produs azi-noapte, pe DN 6, în județul Mehedinți. Un autotren a plonjat de pe viaductul Bahna și a căzut în Dunăre, de la 15 – 20 de metri înălțime.

ISU Mehedinți a anunțat, marți dimineața că, scafandrii au recuperat o persoană. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani.

La fața locului au fost mobilizate detașamente de pompieri din Orșova și Drobeta Turnu Severin.

Potrivit actualmehedinti.ro, TIR-ul, înmatriculat în județul Arad, circula dinspre Drobeta Turnu-Severin spre Orșova și a lovit un parapet, după care a căzut în Dunăre.

Un tânăr care a fost martor la scenele teribile povestește că la intrarea pe viaductul Bahna, șoferul a pierdut controlul volanului, tirul a depășit bordura de protecție a drumului, a rupt balustrada podului și a căzut în Dunăre. În momentul impactului cu apa, ar fi fost și o explozie.

Tânărul, care lucrează în Poliția de Frontieră, și-a luat ambarcațiunea proprie și a pornit pe Dunăre, în speranța că va reuși să găsească șoferul.

Politica