luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Bondoc, primar pentru comuna Goicea: „Investim în viitorul tinerilor și în întreaga comunitate”

Antreprenorul Sorin Bondoc vrea să aplice strategia sa de management și în administrația locală. Prin urmare, este candidat pentru primărie, în cadrul alegerilor ce vor avea loc pe data de 9 iunie.

În vârstă de 59 de ani, candidatul PSD are un obiectiv clar: acela de a-i convinge pe tineri să nu mai plece din localitate și să se orienteze către activități care să contribuie la binele propriu, dar și la cel al întregii comunități. Sorin Bondoc primește ștafeta de la actuala administrație, după ce a demonstrat, în ultimii 30 de ani, că iubește comuna Goicea.

Vin în urma unui primar PSD. Pot spune că se predă ștafeta. Am parte de susținerea actualului primar. Familia, comunitatea, prietenii, absolut totul mă leagă de comuna Goicea. Locuiesc de 30 de ani aici și am legat relații excepționale cu oamenii din comunitate. În activitatea mea personală și profesională, am ajutat la crearea multor locuri de muncă pentru cetățenii din localitate și, în plus, am realizat și proiecte importante în comună. Am reabilitat chiar și Biserica din Goicea. Am contribuit și la atragerea unor investitori strategici, dar am reușit să facem și locuri de joacă, pentru copiii din Goicea. Mă înțeleg foarte bine cu cetățenii din Goicea. Sunt apropiat de oameni, ne întâlnim, discutăm și voi continua dialogul cu fiecare persoană, mai ales după ce voi începe mandatul” – Sorin Bondoc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sorin Bondoc e gata să facă pași importanți pentru dezvoltarea comunei Goicea

Sorin Bondoc are și un plan de dezvoltare care are în centrul lui oamenii din comuna Goicea. Având o vastă experiență în antreprenoriat, candidatul PSD vrea să schimbe mentalități și să îi ajute pe localnicii din Goicea să își creeze cu forțe proprii, dar și cu sprijinul administrației locale, o viață mai bună. Să aibă, la ei acasă, un microclimat economic, zona fiind prielnică pentru activități în domeniul agricol.

Am o firmă de consultanță, de 30 de ani nu fac altceva decât antreprenoriat. Îmi doresc să fiu primar în comuna Goicea pentru a continua lucrurile bune pe care actuala administrație le-a început. Investițiile făcute de dânsul, până acum, au fost bune. Infrastructura este realizată, tot ce este legat de apă, canal sau străzi. Se reabilitează școlile, se reabilitează Primăria. Eu vreau să continuăm, în planul pe care mi-l propun pentru mandatul 2024-2028, cu crearea de noi locuri de muncă. Vrem să muncim zi de zi pentru întoarcerea tinerilor în localitate. Acesta este obiectivul meu cel mai important: atragerea tinerilor înapoi acasă. Cum? Prin atragerea de fonduri. Lucrurile se leagă. O ramură dezvoltă o altă ramură. Vorbim despre un șir întreg de evoluții”, spune candidatul PSD.

Obiectivele lui Sorin Bondoc pentru mandatul 2024 -2028:

  • Modernizare drumuri de interes local prin Programul Anghel Saligny
  • Reabilitare sistem centralizat de încălzire a Şcolii Gimnaziale Goicea
  • Construire teren de sport cu gazon sintetic
  • Înfiinţarea locurilor de muncă prin reconversie profesională
  • Reamenajarea locului de joacă
  • Reabilitarea parcului comunal
  • Înfiinţare echipă de fotbal
  • Reabilitarea trotuarelor și stațiilor de autobuz
  • Înfiinţarea ansamblului de dansuri populare
  • Construirea pistelor de biciclete
  • Construirea unei capele în curtea Bisericii Goicea Mare
  • Curăţarea şi amenajarea unui loc de agrement si pescuit la Balta Goicea Mica

Proiectul meu de suflet este înființarea de locuri de muncă pentru tineri. Vrem să revitalizăm și proiectul Ansamblului Folcloric Marin Chiser. Partea de tradiție poate fi revitalizată. Investițiile în tineri, în viitorul lor, aducându-i acasă, ne vor ajuta să ne păstrăm tradițiile și să le ducem mai departe” – Sorin Bondoc.

Comandat de PSD Dolj, executat de Inter Regional Managament, CUI mandatar financiar 21240002.

Politica