luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

O viziune de inginer pentru un Radovan prosper: Figela Petrescu

Candidata PSD pentru Primăria Radovan își propune să transforme comuna prin proiecte inovatoare de dezvoltare, infrastructură modernă și servicii îmbunătățite

Figela Petrescu, inginer agronom și antreprenor, a intrat în cursa pentru Primăria Radovan din partea PSD. Ea își propune să aducă fonduri europene pentru a implementa inițiative care să transforme comuna într-un exemplu demn de urmat.

Candidata PSD la funcția de primar al localității Radovan, Figela Petrescu, este inginer agronom de profesie. A depășit provocările sectorului privat și a creat o afacere prosperă în inima localității Radovan, unde coordonează 12 angajați și contribuie în fiecare zi la dezvoltarea economică a comunei. Și-a dovedit deja calitățile de bun manager și bun organizator la firma pe care o administrează.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am ales să-mi investesc resursele și cunoștințele acolo unde pot face cea mai mare diferență – în comunitatea mea de la Radovan. Dezvoltându-mi cariera aici, am înțeles că viitorul comunei Radovan depinde de fiecare dintre noi. Este modul meu de a oferi și de a construi ceva palpabil pentru oamenii din localitatea mea”, a precizat Figela Petrescu.

Candidata PSD cunoaște nevoile oamenilor din Radovan pentru că trăiește și muncește aici. Se lovește în fiecare zi de problemele din localitate și vrea să schimbe definitiv multe aspecte care îngreunează bunul mers al comunei. De aceea, își propune să candideze pentru funcția de primar al Radovanului. Experiența sa vastă ca manager și lider în sectorul privat îi conferă un avantaj important în înțelegerea modului în care se administrează o comună.

Accesarea fondurilor externe, o prioritate

Figela Petrescu are o viziune clară pentru viitorul comunei Radovan și este conștientă de importanța banilor europeni sau de la Guvernul României pentru realizarea unor schimbări semnificative și durabile. În acest sens, își propune să scrie proiecte care să transforme total aspectul comunei Radovan. În primul rând, Figela Petrescu se angajează să aducă o schimbare radicală infrastructurii, care să pună Radovanul în topul comunelor dezvoltate din regiune

„Viziunea mea pentru Radovan include proiecte majore de infrastructură pentru a îmbunătăți accesul în comună. Vom identifica și repara drumurile principale și secundare, asigurând o legătură eficientă între sate. Planul meu este să facem toate aceste proiecte cu bani europeni, să nu ratăm nicio linie de finanțare“, a spus Figela Petrescu.

Și în domeniul serviciilor sociale, Figela Petrescu promite măsuri concrete. „Vom îmbunătăți serviciile sociale în Radovan, investind în calitatea acestora pentru fiecare cetățean, indiferent de vârstă. O atenție specială va fi acordată localnicilor cu posibilități financiare reduse, pentru care vom construi noi facilități de cazare și sprijin social. Eu cred că astfel de inițiative sunt absolut necesare pentru asigurarea unui nivel de trai decent”, a declarat candidata PSD.

De asemenea, educația și sănătatea vor ocupa un loc în topul listei de priorități a Figelei Petrescu. „Eu și echipa mea ne angajăm să oferim copiilor și tinerilor acces la educație de calitate. De asemenea, ne propunem să îmbunătățim și să extindem serviciile de sănătate, astfel încât fiecare locuitor să beneficieze de îngrijire medicală de calitate. Dorim ca fiecare locuitor din Radovan să se simtă protejat și încurajat“, a mai spus Figela Petrescu.

Inițiative pentru atragerea investitorilor

Candidata PSD la Primăria Radovan va atrage investitori în comună pentru a stimula creșterea economică și a crea noi oportunități pentru localnici. De aceea, vizează să transforme Radovan într-un centru atractiv pentru afaceri, mai ales că localitatea are o poziționare strategică pe drumul care face legătura între Calafat și Craiova. Prin parteneriate cu firme din sectorul privat, dorim să deschidem noi orizonturi pentru dezvoltarea economică locală, să oferim locuri de muncă stabile. Este modul prin care ne putem păstra copiii aici, lângă noi. Ei nu pleacă pentru că nu le place la Radovan, ne părăsesc pentru că nu au viitor aici”, a adăugat Figela Petrescu.

Figela Petrescu recunoaște importanța unui plan pe termen lung care să vizeze cheltuieli administrative reduse, dar și soluții eficiente pentru protejarea mediului înconjurător. De aceea, producția energiei regenerabile în Radovan va fi un obiectiv pe care nu îl va omite Figela Petrescu.

PROFIL DE PRIMAR

Candidata PSD pentru funcția de primar, Figela Petrescu, este un antreprenor cunoscut în Radovan, cu o carieră solidă în sectorul privat. A demonstrat competențe excepționale în gestionarea afacerilor, iar prin candidatura sa, își propune să aplice aceeași expertiză și dedicare pentru dezvoltarea Radovanului.

Printre inițiativele prioritare ale campaniei sale se numără asfaltarea străzilor, atragerea de noi investitori pentru a stimula economia locală, realizarea de investiții semnificative în educație și sănătate, precum și crearea de noi locuri de muncă.

De asemenea, candidata PSD are în plan dezvoltarea infrastructurii sportive, inclusiv construirea unui teren modern de tenis-fotbal și sprijinirea formării unei echipe locale de fotbal, pentru a promova un stil de viață activ și sănătos în rândul tinerilor.

Figela este profund angajată să implice comunitatea în procesul de luare a deciziilor și promite să organizeze întâlniri cu cetățenii pentru a se asigura că vocea acestora este auzită și reflectată în proiectele dezvoltate.

Figela Petrescu, candidata PSD pentru Primăria Radovan: „Pentru a transforma Radovanul într-o comunitate modernă, avem nevoie de investiții substanțiale. Fondurile europene și alte fonduri, internaționale sau guvernamentale, sunt vitale pentru finanțarea proiectelor noastre ambițioase. Noi, în Partidul Social Democrat, suntem o echipă și voi apela la sprijinul unor oameni precum europarlamentarul Claudiu Manda sau președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, să ne sprijine în acest demers, să învățăm din experiența și bunele practici deprinse de ei.“

Comandat de PSD Dolj, executat de Inter Regional Management, CUI mandatar financiar 21240002.

Politica