sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Femeie lovită de o creangă într-un parc din Craiova

O femeie a fost lovită de o creangă într-un parc din Craiova. Femeia de 64 de ani mergea prin Parcul Pedagogic când o creangă s-a rupt dintr-un copac și a căzut peste ea. Oamenii legii și echipajele medicale SMURD au intervenit la fața locului.

Potrivit ISU Dolj, femeia a primit primul ajutor medical și a fost apoi transportată la spital, conștientă și cooperantă.

„In jurul prânzului a fost adusă de către echipajul SMURD o pacientă de 63 de ani care acuză dureri în umărul drept și hemitoracele drept prin traumatism cu un corp dur(creangă de copac)și cădere de la propria înălțime.In urma investigațiilor computer tomograf de craniu,coloana cervico toracală și torace cat și radiografie umăr,membru superior drept,gambă și glezna s a diagnosticat o fractură cominutivă epifiza distală radială dreaptă cu deplasare și angulatie posterioară datorată căderii de la propria înălțime și sprijinirea în membrul superior drept.Pacienta este conștientă,cooperantă,stabilă hemodinamic și respirator.Se va efectua imobilizarea fracturii și tratament antialgic și antiinflamator la domiciliu”, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția face cercetări pentru a stabili vinovatul.

“În cursul acestei zile, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta Parcului Pedagogic, din municipiul Craiova, o femeie de 64 de ani, din localitate, ar fi fost lovită de o creangă căzută dintr-un copac.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj SMURD, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri în consecință”, spune IPJ Dolj

sursa foto: FB/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica