luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Silviu Lung Jr. s-a întors la Craiova

Silviu Lung Jr. s-a întors la Craiova. El a semnat cu CSU, după ce, cu mulți ani în urmă, a fost lansat în fotbalul mare de Adrian Mititelu, la FCU. Acum, portarul s-a despărțit de Poli Iași și a mers în Bănie, în speranța că va fi campion al României, la finalul sezonului viitor. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe doi ani.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.! Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două SuperCupe ale României. Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean. Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, a transmis, joi, clubul CSU Craiova.

Laurențiu Popescu este titular în poarta alb-albaștrilor. El a fost decisiv, în ultimul meci jucat de CSU Craiova, pentru calificarea în preliminariile Conference League. Rămâne de văzut dacă David Lazar va rămâne în Bănie, după transferul lui Silviu Lung Jr.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica