sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Se construiește primul centru de aport voluntar pentru depozitarea deșeurilor

A demarat construcția primului centru de aport voluntar pentru depozitarea deșeurilor destinat severinenilor. Este vorba despre o investiție de 2,7 milioane de lei, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, după cum a anunțat primarul Severinului, Marius Screciu.

„Pentru a menține orașul curat și pentru a veni în sprijinul tuturor cetățenilor, deșeurile din gospodării, cu excepția celor menajere, pot fi aduse gratuit la acest centru de colectare, de unde vor fi ulterior sortate și transportate către centrele specializate. Platforma va fi construită pe un teren de aproximativ 3500 de metri pătrați, situat în apropierea localității Izvoru Bârzii”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin și candidat la un nou mandat, Marius Screciu.

Potrivit edilului, aici vor putea fi colectate următoarele categorii de deșeuri: mobilier, obiecte de uz casnic; echipamente electronice, baterii și acumulatori; îmbrăcăminte, încălțăminte; ambalaje de hârtie, carton; ambalaje din material plastic; ambalaje de sticlă; ambalaje metalice, inclusiv ambalaje contaminate; deșeuri de construcții si demolări; deșeuri vegetale; anvelope.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem un oraș curat și este datoria noastră să-l menținem astfel pentru copiii noștri și pentru generațiile viitoare”, a mai menționat Marius Screciu.

Politica