luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Ionuț Mlagiu e pregătit să înceapă un proces amplu de dezvoltare în comuna Bucovăț

Ionuț Mlagiu, pregătit să înceapă un proces amplu de dezvoltare în comuna Bucovăț

lonuț Mlagiu, fiu al comunei Bucovăț, este pregătit să înceapă un proces amplu de dezvoltare în localitatea la care ține atât de mult. Antreprenor de succes, cu experiență atât în țară, cât și în străinătate, candidatul PSD pentru funcția de primar vrea să își pună toate cunoștințele dobândite în carieră în folosul comunității din Bucovăț.

A intrat în politică din dragoste pentru comuna Bucovăț. Astfel, lonuț Mlagiu a simțit că localitatea lui de suflet merită mai mult și că el poate fi schimbarea de care comunitatea are nevoie și, alături de o echipă de specialiști, candidatul PSD este convins că fiecare zi la cârma primăriei va fi un pas înainte pentru comună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Numele meu este lonuț Mlagiu şi sunt un fiu al satului care a ales să rămână aici. Am 44 de ani, o soție minunată şi doi copii extraordinari, cu care împart valorile în care cred și pe care sunt convins că, în majoritatea lor le împart și cu dumneavoastră. De meserie, sunt inginer agronom, am absolvit Facultatea de Agronomie a Universității din Craiova, unde am obținut şi un master în Agricultura şi Protecţia Mediului. Provin din zona antreprenorială, unde am dezvoltat și implementat proiecte de anvergură în domeniul sistemelor de încălzire, ventilație și aer condiționat (cunoscute și ca HVAC), şi am reuşit să fac asta atât în România, cât și în străinătate, pe parcursul ultimilor 15 ani. Cu sinceritate vă spun că nu am făcut politică până în clipa de față, însă am simțit că este momentul să fac asta, pentru a aduce o schimbare în comunitatea în care trăim. Am ales să fac asta alături de PSD, unde am găsit deschidere, interes și înțelegere, văzând realizările din ultimii ani, atât la nivel local, în comunele învecinate, în municipiul Craiova, cât şi la nivel județean sau national, unde există administrații PSD. Alături de mine, în această călătorie, este o echipă de specialişti din administrația locală, antreprenoriat local, agricultură, educație, învăţământ, sănătate, sport şi cultură, oameni cu experiență dovedită, de asemenea fii ai satului, pe care îi veți cunoaște în campania electorală şi cărora vreau să le mulțumesc, cu această ocazie, că mi s-au alăturat”, afirmă lonuț Mlagiu.

Candidatul PSD se descrie ca fiind o persoană exigentă, care mereu a urmărit progresul și a dorit să vadă că fiecare persoană din comunitatea lui se îndreaptă către un trai mai bun. lonuț Mlagiu se bazează pe valorile lui, pe echipa puternică pe care o va avea lângă el, dar și pe cetățenii comunei Bucovăț, de la care așteaptă, în orice moment, sugestii și față de care va avea mereu o deschidere, pentru a se găsi soluții la orice problemă întâmpinată în comunitate.

„Consider că sunt foarte puține la număr persoanele care au vocația de a conduce o comună, dar și substanță, caracter, coloană vertebrală, decență și modestie. Toate aceste lucruri normale sunt exigențele pe care eu le cer, în primul rând de la mine, sunt ceea ce doresc să văd şi în comunitatea noastră, care are dorinţe, aspirații și nevoi bine definite. Știu că nu este suficient niciodată să arătăm cu degetul către problemele care există lângă noi, ci este nevoie de soluții pentru ele. Măsurile luate în ultimii ani pentru comunitatea noastră nu au fost printre cele mai vizionare și nici nu au fost adaptate necesităților comunității noastre, atât pe plan economic, cât și pe plan social. Dacă vom lucra împreună ceea ce sper să se întâmple – aş dori să participăm cu toții la planurile făcute pentru casa noastră, pentru că, într-o comunitate, oamenii știu cel mai bine ce nevoi au şi ce să le ceară celor care au puterea de decizie. Vreau să hotărâm împreună ce este mai bine pentru noi și să nu lăsăm totul la voia întâmplării, investind în lucruri de care nu avem nevoie și ignorându-le pe cele chiar importante. Deşi şi noi, oamenii Bucovăţului, am acordat încredere, încă din 2016, unei administrații tinere, promiţătoare și cu putere de muncă, cu argumente și cu toate instrumentele necesare, din păcate, pe parcursul anilor, scopurile noastre comune şi promisiunile făcute de-a lungul vremii nu ne-au întâlnit aşteptările”, a mai explicat candidatul PSD.

Siguranța și educația copiilor din Bucovăț au prioritate

lonuț Mlagiu vrea ca fiecare părinte sau bunic din Bucovăţ să își știe copiii și nepoții în siguranță. Candidatul PSD își propune să modernizeze unitățile de învățământ din localitate și să amenajeze locuri de joacă sigure și moderne, pentru copiii din comună.

„Copiii sunt viitorul comunității și îmi doresc să le creez cele mai bune condiții, pentru a învăța și pentru a se dezvolta în comunitate. Astfel, și comunitatea se va putea dezvolta alături de tinerii din Bucovăț. Școlile sunt extrem de importante, pentru ca elevii noștri să poată învăța liniștiți și într-un mediu sigur și modern. Am în plan amenajarea de spații verzi de agrement, precum şi a unor spații de joacă pentru copii, prevăzute cu echipamente de siguranţă. Nu vrem ca la noi în comună să mai aibă loc un alt accident. Pentru mine, siguranța, educația și sănătatea copiilor are prioritate”, spune lonuț Mlagiu.

Principalele proiecte pentru comuna Bucovăț:

  • Asigurarea finanţării programului de investiţii „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Bucovăţ”
  • Finalizarea lucrărilor de amenajare a drumurilor prevăzute cu trotuare cu acces pietonal, şanţuri de drenaj şi captarea apelor pluviale
  • Finalizarea acţiunii de cadastrare a întregii localităţi
  • Extinderea reţelel de apă / canal în toate satele, în vederea predării acestor servicii către Compania de Apă Oltenia
  • Finalizarea lucrărilor de reabilitare a școlii de la sărbătoarea și reabilitarea școlii de la Palilula
  • Organizarea de pieţe agricole volante
  • Amenajarea de spații verzi de agrement, precum şi a unor spații de joacă pentru copii, prevăzute cu echipamente de siguranţă
  • Sprijinirea comunităţii în accesarea de fonduri europene prin înfiinţarea unui birou unic dedicat în cadrul Primăriei Bucovăţ

Comandat de PSD Dolj, executat de Inter Regional Management SRL, CUI mandatar financiar 21240002.

Comandat de PSD Dolj, executat de Inter Regional Management SRL, CUI mandatar financiar 21240002.

Politica