luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Alegeri în Dolj. Maşina unui liberal, distrusă

Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a spart maşina unui bărbat de 48 de ani din comuna doljeană Orodel. Mașina aparține unui liberal din comună. Tânărul este acuzat că a spart, cu o piatră, geamul lateral dreapta al portierei și parbrizul autoturismului.

„În seara zilei de 28 mai a.c., poliţiştii Secţiei nr.7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Orodel, cu privire la faptul că, o persoană i-ar fi distrus geamul lateral de la autoturism.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, din cercetări reieșind faptul că, în timp ce bărbatul a lăsat autoturismul parcat de DJ 561 D, în localitatea Vârtop, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vârtop, ar fi distrus cu o piatră geamul lateral dreapta al portierei și parbrizul, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 5000 lei”, transmite Poliția Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții PNL Dolj au spus, într-un comunicat de presă, că nu susțin aceste acte de vandalism.

„Acest incident reprezintă un act de intimidare îndreptat împotriva membrilor PNL. Nu este un caz izolat; cetățenii din Vârtop relatând că asemenea fapte au avut loc și în campaniile anterioare, demonstrând un mod de operare al celor care, cu disperare, încearcă să se agațe de putere.
Condamnăm cu fermitate aceste acte huliganice care nu au loc într-o campanie electorală democratică. Cei responsabili de astfel de acțiuni trebuie să răspundă în fața legii. Aceste încercări de intimidare nu fac decât să ne întărească hotărârea de a lupta pentru schimbare și pentru dreptatea cetățenilor din Vârtop”
, se arată în comunicatul emis de reprezentanții PNL Dolj.

Prejudiciul cauzat este de 5000 lei. Tânărul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.

Politica