luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu recunoaște: „Am comis-o, trebuie să strângem din dinți”

Adrian Mititelu recunoaște că s-au făcut greșeli mari la FCU Craiova, în sezonul recent încheiat. Acele erori au dus la retrogradarea echipei, iar patronul alb-albaștrilor spune că nimeni din clubul său nu poate să mai zică ceva de rivalii din oraș, în această situație, pentru că formația lui Mihai Rotaru a încheiat campionatul pe podium, în timp FCU a retrogradat, de pe ultimul loc.

Dacă vorbiți despre fuziune, sunt nebunii și intoxicări. În fiecare an se face o fuziune aici. Cum să faci fuziune între David și Goliath? Noi suntem o echipă de Liga 2 și ei sunt o echipă care am înțeles că anul viitor vrea să ia campionatul. Noi trebuie ca un an să tăcem din gură, să nu mai scoatem un diftong, nimic. Am comis-o, trebuie să strângem din dinți. Noi avem drumul nostru, suntem lăstarul Universității Craiova, distrus în 2011 de către mafia FRF”, a spus Mititelu.

Șefii de la FCU Craiova au făcut schimbări mari după retrogradare. Eugen Trică a fost înlocuit cu Marius Croitoru, iar Adrian Mititelu a început să umble și la lot. Mai mulți jucători au plecat, printre care Aurelian Chițu, Vlad Achim, Van Durmen sau Bahassa. Oltenii au păstrat în lot jucătorii atașați de club: Popa, Albu sau Negru, în timp ce pentru Bauza, Sidibe, Baeten, Blănuță și Gurău se așteaptă oferte de transfer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica