luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu, despre transferul lui Juan Bauza: „Va pleca pe o sumă importantă”

Juan Bauza a primit vești din partea lui Adrian Mititelu. Este greu de stabilit dacă mijlocașul va fi bucuros de declarațiile oferite de patronul clubului, care a spus că așteaptă oferte importante pentru vedeta echipei, dar, dacă nu le primește, argentinianul va rămâne să joace în Bănie, chiar și în Liga 2.

Adrian Mititelu e dispus să facă sacrificii financiare, doar pentru a nu-l vinde pe Juan Bauza pe o sumă mică. Finanțatorul de la FCU Craiova credea că va obține aproximativ 4 milioane de euro în schimbul mijlocașului, dar acum ar putea să îl piardă pentru o sumă de 10 ori mai mică.

Bauza, dacă va pleca, va pleca pe o sumă importantă. Dacă nu, va rămâne aici şi vom rămâne împreună. Ţin mult la el şi sunt dispus să fac sacrificii financiare pentru el, să-l mai ţin trei, patru ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu îl văd şi trei, patru ani la noi, că e un jucător de care-mi place mult, e reprezentativ, iar când e în teren e o echipă care arată foarte bine. Pepe e unul dintre cei mai buni jucători din România de departe”, a spus Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a clubului său.

27 de meciuri a jucat Juan Bauza la FCU Craiova în sezonul 2023/2024. În toate aceste partide, mijlocașul a reușit să dea 8 goluri și să ofere 6 pase decisive. 1.000.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, conform Transfermarkt.

Politica