miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Fetița de doi ani, dispărută la Breasta, de negăsit

Raisa, fetița de doi ani și cinci luni, dispărută la Breasta este de negăsit. A fost căutată toată noaptea de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari. S-au folosit și dispozitive de termoviziune. A venit în ajutor și un elicopter al MAI. Până la această oră nu au reușit să-i dea de urmă.

„Polițiști (dotați și cu dispozitive de termoviziune), jandarmi, pompieri (cu dispozitive de termoviziune), lucrători Slvamont Gorj și Salvamont Vâlcea(cu drone cu termoviziune) și cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conductori ATV și moto-cross au continuat activitățile de căutare pe o zonă de aproximativ 15 km pătrați.
De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. care a acordat sprijin aerian.
Din nefericire, fetița nu a fost găsită, căutările urmând a fi continuate și în cursul acestei zile”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Reamintim că micuța a dispărut, luni, în jurul prânzului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se jucase împreună cu alți copii la poartă. A intrat apoi în curte și s-a făcut nevăzută. Cel mai probabil a plecat pe câmpul deschis din spatele casei.

„La data de 27 mai a.c., ora 12.30, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, vecina sa, STAN RAISA MARIA NICOLETA, de 2 ani și 5 luni a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii apelantului și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 100 cm, greutate 12-14 kg, ochii căprui, părul șaten, scurt, ondulat. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță.Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” – IPJ Dolj.

Politica