duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Caracal. Fată de 13 ani, violată de un bărbat de 50 ani

O minoră în vârstă de 13 ani a fost șantajată și violată în repetate rânduri de către un bărbat de 50 de ani din Caracal. Acesta a chemat-o pe fata de 13 ani la el acasă de mai multe ori și a violat-o. Bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora, fără voia ei, pe tot parcursul anului trecut.

„Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, transmite Poliția Olt.

Acesta a început să o șantajeze pe farta de 13 ani ca să o aducă la el acasă. Mama fetei a fost cea care a alertat Poliția în acest caz. Bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de și introdus în arestul celor de la IPJ Olt. El urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Politica